Schitterende occasions die smachten naar een thuis

Een behaaglijke sfeer voor in huis hoeft helemaal niet zoveel geld te kosten. Bij Van Mazijk Open Haarden & Kachels vindt u de mooiste occasions en showroommodellen met verschillende brandstoffen. Onze monteur komt het model bij u thuis installeren. Staat uw gewenste model er niet bij? In onze showroom hebben we er nog veel meer, dus kom gerust langs.

Geef warmte door

Van Mazijk showroommodellen en occasions

Gasinbouwhaard Dru

Dru excellence 60 eco wave

Gasinbouwhaard Dru excellence 60 eco wave met leisteen binnenwerk.

Voorzetschouw crema marfil gezoet.

Kal-Fire Fairo 90 – showmodel

Kal-Fire Fairo 90 – showmodel

Een kachel met een 3-zijdig front. Het showroommodel is afgeprijsd van €3960,- voor €2595,-.

Helex gesloten gashaard – showmodel

Helex gesloten gashaard – showmodel

De gesloten gashaard van Helex is geschikt voor in de hoek. Het is een La Corna met sokkel, sierpijpen en rvs-kader. Dit showroommodel heeft niet gebrand. U heeft hem in huis voor € 2590,- in plaats van € 3625,-.

Altech verso – occasion

Altech verso – occasion

Een gesloten gashaard van Altech.

Faber Inga – showmodel

Faber Inga – showmodel

De houtkachel van Faber Inga heeft een speksteenbekleding. De kachel is 113 x 46,5 x 46 centimeter. Het hart van de pijp bevindt zich boven de aansluiting tot de achterkant van de kachel. De pijp is 21 centimeter lang. Het vermogen van de kachel is 8 kW en de pijpdiameter is 150 millimeter.

Hergom – showmodel

Hergom – showmodel

De Hergom speksteenkachel is 66 centimeter hoog inclusief de pijpmond. De pijp is 60 centimeter breed en 46 centimeter diep. De kachel heeft alleen een bovenaansluiting. Het hart van de pijp tot achterkant is 15 centimeter. De pijpdiameter is 150 millimeter. Het is een showroommodel zonder branduren.

Dik Geurts Mats – showmodel

Dik Geurts Mats – showmodel

De houtkachel van Dik Geurts Mats is een showroommodel en heeft zeer weinig branduren.

Jotul – showmodel

Jotul – showmodel

De houtkachel van Jotul op voet is 97 x 50 x 47 centimeter. Het hart van de pijp tot de achterkant is 22,5 centimeter. De achterkant van de pijp tot de grond is 83,5 centimeter. De pijpdiameter is 15 millimeter. Het vermogen van de kachel is 6,5 kW. Het is een showroommodel zonder branduren.

Stovax Riva Avanti – showmodel

Stovax Riva Avanti – showmodel

De houtkachel van Stovax Riva Avanti heeft een vermogen van 5kW. De kachel is 99 centimeter hoog en 39 centimeter diep. De pijp heeft een achteraansluiting die 84,5 centimeter van de grond komt. Het hart van de bovenaansluiting zit op 12,5 centimeter van de achterkant. De pijpdiameter is 130 millimeter. Dit showroommodel heeft geen branduren.

Surdiac kolenkachel – occasion

Surdiac kolenkachel – occasion

De kolenkachel van Surdiac is 69,5 x 68 x 37 centimeter. Hij heeft een vermogen van 8,5 kW. Het is een gebruikte occasion in goede staat.

Snel genieten van een warme sfeermaker in huis?

Ja, graag