Ervaar de eenvoudige luxe van een gasgestookte haard

Een gasgestookte haard is ideaal. Dat kunnen we wel stellen. Het is de ultieme uitkomst voor uw traditionele open haard wanneer u niet de behoefte voelt om elke keer opnieuw hout op de haard te moeten laten branden. Het is ook geweldig als u een gewoon een mooie sfeermaker voor in huis wilt.
 

Vurig gemak

Gashaarden open systeem

Het open systeem haalt zuurstof uit de ruimte waarin de haard geplaatst is. U kunt kiezen voor een haard met of zonder ruit voor de vuuropening. Wilt u een open haard, maar houdt u van gemak, dan is een gasblokkenvuur de ideale sfeermaker. U kunt ook uw traditionele open haard laten ombouwen. We hebben diverse inzethaarden en vrijstaande kachels van modern tot klassiek met een hoog rendement. Een vrijstaande kachel wordt dikwijls gebruikt als de hoofdverwarming.

Barbas Unica 200

Barbas Unica 200

Dru Basso

Dru Basso

Dru Global plus schouw

Dru Global + schouw

Huntingdon 30

Huntingdon 30

Gasblok in schouw

Gasblok in schouw

Open gasvuur

Open gasvuur

Gashaarden gesloten systeem

Gashaarden met het gesloten systeem halen om te kunnen branden geen zuurstof uit het huis, maar via het kanaal uit de buitenlucht. Het grote voordeel hiervan is dat er veel mogelijkheden zijn met het kanaal. U kunt zelfs bochten van 90 en horizontale delen plaatsen en eventueel  uitmonden in de gevel. Dat is geen enkel probleem mits er wordt voldaan aan de zogenaamde verdunningsfactor. Dit kunnen we voor u berekenen. Met dit systeem zijn de laatste jaren schitterende modellen vervaardigd. Diverse fronthaarden, hoekmodellen en tunnelhaarden met veel vuurzicht, al dan niet geïntegreerd in een meubel.

Dru Circo

Dru Circo

Faber Farum

Faber Farum

Global XT BF + schouw

Global XT BF + schouw

Fairo ECO Prestige 105/59

Fairo ECO Prestige 105/59

Dru Lugo 70

Dru Lugo 70

Faber aspect Premium stl

Faber aspect Premium stl

Wilt u meer horen over onze modellen?

Ja, graag