Neem gerust contact op met Van Mazijk Haarden & Kachels

Heeft u een brandende vraag over een product? Wilt u eens een bezoekje brengen aan onze showroom in Schoonhoven of is uw kachel kapot? De haardexperts van Van Mazijk Haarden & Kachels geven graag advies. Bel of mail voor een afspraak in de showroom of bij u thuis.

Wij zijn voor u geopend

Donderdagmiddag van 13.30u tot 18.00u

Vrijdag van 9.30u tot 18.00u (September t/m April geopend tot 21.00u)

Zaterdag van 9.30 tot 16.00u

Om u een goed en persoonlijk advies te geven, adviseer ik u om van te voren een afspraak te maken, zodat ik alle tijd voor u heb. Wilt u alleen even rondkijken zonder advies is dat uiteraard ook mogelijk.

Schikt het u niet ons op donderdagmiddag, vrijdag of zaterdag te bezoeken, schroom dan niet ons te mailen om te overleggen of we op een ander moment in de week een afspraak kunnen maken. Ook kunt u per mail een terugbelverzoek achter laten.

Ook voor het afhalen van materiaal vraag ik u ons te mailen, zodat ik kan zorgen dat het voor u klaar ligt. Ons mailadres is info@vanmazijk.com

 

We leggen alles haar(d)fijn uit

Contact

Bel (0182) 38 23 64, stuur ons uw vraag per e-mail of vul het contactformulier in. We spreken elkaar dan zo snel mogelijk.

Contactgegevens
Adres
Achterwetering 10
2871 RK Schoonhoven
Routebeschrijving
Telefoon
(0182) 38 23 64
E-mail

Openingstijden
- Donderdag van 13.30 tot 18.00 uur
- Vrijdag van 09:30 tot 18:00 uur ( September t/m April tot 21.00u)
- Zaterdag van 09.30 tot 16:00 uur

Om u goed en persoonlijk advies te geven, adviseer ik u om van te voren een afspraak te maken, zodat ik alle tijd voor u heb.
Wilt u alleen even rond kijken zonder advies is dat uiteraard ook mogelijk.

Schikt het u niet ons op donderdagmiddag, vrijdag of zaterdag te bezoeken, schroom dan niet ons te mailen om te overleggen of we op een ander moment in de week een afspraak kunnen maken.
Ook voor het afhalen van materiaal vraag ik u ons te mailen, zodat ik kan zorgen dat het voor u klaar ligt.

Contactgegevens:
Per E-mail: info@vanmazijk.com u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Via de mail kunt u ook een terugbelverzoek achterlaten!

Per Telefoon: Alleen op donderdagmiddag, vrijdag en zaterdag, telefoonnummer: 0182382364